2019 Logo Trendleri

What makes a logo special? Do we judge its effectiveness based on utility? Is its value determined by how well-received it is? If you want your logo to feel remarkable and relevant, you need to keep an eye on how logo design trends are evolving.

Predicting which logo design trends will dominate the terrain ahead means appreciating what’s come before them. Now more than ever designers are willing to look at past trends while pushing the boundaries with new styles. In 2019, we’re seeing a fierce appreciation for color, storytelling and design-defying experimentation. The interesting new ways designers are elevating logo design by playing with familiar styles and clever use of color are going to make 2019 an electrifying year in logo design.

1. Değişken

Tasarımcılar, markaların logolarının çok sayıda platformda görüleceği gerçeğinin aşırı farkında olduğu bir çağda çalışıyorlar. Geçen yıl benzer bir eğilimi ele aldık, ancak markalar artık bir logonun platformlarda ne kadar iyi çevirdiği ile ilgilenmiyor, aynı zamanda farklı müşteri gruplarıyla daha güçlü bir kişisel bağlantı kurmalarına nasıl yardımcı olabileceğini soruyorlar. Logom millennials ve ailelerle eşit derecede iyi nasıl konuşabilir? Hangi grupla konuştuğunuza bağlı olarak ayarlanan değişken logoları girin.

2019’da bu eğilim, logo tasarımına tek beden herkese uyar yaklaşımı takdir ediyor. Değişken tasarım, müşteri ve Müşteri arasındaki ilişkiyi bireyselleştirir, çünkü bu logolar uyarlanabilirlik zorluğunu benimsemektedir. Özel ikonografi, dinamik tipografi ve düşünceli Özelleştirme, Bir izleyicinin özel ihtiyaçlarına orijinal bağlantıları çerçevelemeye yardımcı olur.

This logo for Wigan Little Theatre can adapt flexibly to wherever it is displayed. Via Alphabet Design Agency.

Rusya’nın Perm Opera Bale Tiyatrosu, farklı sahne prodüksiyonları için Elena Kitayeva tarafından tasarlanan işaretlerini güncelleyebilir ve kiminle konuştuklarına ve kimi çekmek istediklerine bağlı olarak çeşitli görüntüler, desenler ve renk degradeleri arasında değişebilir.

Değişken logo tasarımının esnekliği, onu çok arzulanan şeydir. Tüketicilerle olan ilişkilerini kişiselleştirmek isteyen şirketler, bu eğilime yöneliyorlar, çünkü aynı zamanda logolarını tanınabilir tutarken, birincil hedefli teslimat sağlıyor. 2019 yılında, logoların kitlelerine esnek, yaratıcı yollarla uyum sağladığını görmeyi bekliyoruz.

No matter which production is on and who the audience is, this logo fits perfectly. Via Elena Kitayeva

This logo for artist Brea Weinreb can be stretched, changed, condensed or combined with artwork, depending on where it appears and who it’s intended for. Logo design by goopanic

Full name, short name or abbreviation? Pick the right variation of your logo according to who you’re talking to. Via Julien Lelievre

2. Geometrik

Bazı eğilimler popüler hale geldiğinde, bilinçaltımızda potansiyellerini sınırlıyoruz. Demek istediğim: açık bir şekilde matematiksel, soğuk ve hatta otoriter olduğu için bir ayrım gören geometrik tasarım stilleri. Geometrik logoları bu şekilde tanımlamak kolay olsa da, 2019’da tasarımcıların, yaratıcılıklarını canlı renkler ve dostça kompozisyonlarla kasıtlı olarak eşleştirerek bu tavanı ittikleri bir yükseliş eğilimi var.

Via Cecilia Castelli

Logo design by Claudia C.

Logo design by E·the·re·al”

Geometri trendi, geometrik logolara daha sıcak bir görünüm kazandırmakla ilgilidir. “Cesur geometrik şekilleri renkli paletlerle karıştırın. Temiz ve minimal ama güçlü, ” diyor Claudia C., modaya uygun geometrik logolar hazırlarken.

İki Kral Evi, bir gül tutan bir Kralın büyük, yansıyan bir portresini oluşturmak için muhteşem bir renk paleti ile birlikte daireler, üçgenler ve dikdörtgenler çeker. Burada ethereal’in etkileyici logosu, bu sıradan nesneleri alıp renkle katmanlayarak ve çizgi kalınlığı ile oynayarak geometrik tasarım deneyimimizi yeniden tanımlıyor. Böyle bir geometri üzerine sanatsal bir bakış, modern

3. İluzyon

Fransız terimi ” trompe l’oeil”, “gözü aldatmak” anlamına gelir ve bu logo trendinin tam olarak ne olduğu budur. Eğer fikirler gün içinde ve gün dışarı bisiklet alışık olduğunuzda, görsel hileler ile oynarken canlı logo tasarımı için coşku tutar. Tasarımcıların yaratıcı meyve sularını yeniden canlandırmak için yöneldikleri bu yenilikçi uygulama, 2019’da logo tasarımına hakim olacak bir trend: göze kandırma yapan logo tasarımları-daha açık bir şekilde, perspektif ve bozulma sanatı. Parçalanmış, çarpık veya görsel olarak kırılmış … hepsi burada iyi.

Via Hampus Jageland

Via Albert Romagosa

Via Brainbow Design

Via Rafael Costa

4. Spot Renkler

Renk yoluyla hikaye anlatımı, tasarımcıların markaların otantik ilişkileri şekillendirmesine yardımcı olması için yaratıcı bir yöntemdir. Kırmızı gibi bir rengin tutku, canlılık ve arzuyu çağrıştırdığını anlamak için renk teorisinde uzman almaz. Bu eğilim karmaşık alabileceği bir marka mesajı ağır renk seçimi, kimliğini ifade etmek için kullanır, ancak. Bu, doğru paletin oyunda olup olmadığına bağlıdır.

Doğru renkleri seçmek, markaların daha etkili iletişim kurmasına yardımcı olur. Sadece dikkat çekmek için rastgele renkler kullanmak yerine. 2019 yılında logo renginin anlamı her şeyden önemlidir. Logo tasarımcılarının, her zamankinden daha kasıtlı olarak renk yerleştirmek ve her dikkatli kararla anlam ifade etmek için amaçlı bir şekilde renk kullanmaya daha fazla odaklandıklarını görüyoruz.

Logo design by Spoon Lancer

Logo design by Bruno Vasconcelos

Logo design by Kateryna Dikovina

Via Gilian Gomes

Bir cevap yazın