Kendi Logonu Tasarla

Size ilham verecek logo tasarımları

Logo için yeni fikirler arıyorsanız, logo tasarım ilhamınızı bulmak için logo trendlerine bakmaktan daha iyi bir yol yoktur.

Bugün, logo tasarımındaki en yeni beş trende göz atacağız ve size bu trendleri en iyi şekilde temsil eden harika logolar göstereceğiz. Dahası, Kendi yaratıcı logolarınızı hızlı ve kolay bir şekilde nasıl yapabileceğinizi göstereceğiz .

2019’un En Büyük Logo Tasarım Stili Trendlerinden 5’i

Eski bir deyiş vardır, “Güneşin altında yeni bir şey yok.” Peki, logo tasarımına gelince, daha doğru sözler hiç söylenmedi. Trendleri, onları tazelemek için kendine özgü kıvrımlar olsa da, tekrar gelip tekrar gelmek eğilimindedir. Elbette, bazıları bir süre etrafta sadık kalıyorlar çünkü biz bunlardan yeterince alamıyoruz, 2019’daki logo tasarımından ne bekleyebiliriz? Peki, bir göz atalım.

1. Büyük, Parlak, Tatlı Renk

Parlak renkler birkaç yıldan beri tasarımdaki tabloları dolduruyor, bu yüzden logo tasarımına girmeleri şaşırtıcı değil. Bu nedenle, yaratıcı logo tasarım fikirleri ararken, gözlerinizi rengin kullanıldığı şekilde tutun.Ve en iyi rengi nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz, 10 En İyi Logo Renk Düzeni ve Kombinasyonunu okuyarak rengin başarıyla nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz  .

2. Minimalizm Reigns

Minimalizm ve çağdaş grafik tasarım, muhtemelen web tasarımındaki sadeliğin, daha hızlı sayfa yükleme süreleri ve daha küçük cihazlarda daha iyi görsel etki yaratmasıyla ödüllendirildiği dijital devrim nedeniyle oldukça eş anlamlı olmuştur. Sebep ne olursa olsun, günümüzde yaratıcı logolar sadeliği benimsemekte, bu da onları yukarı ve aşağı ölçeklendirmeyi ve çeşitli bağlamlarda etkin bir şekilde kullanmasını kolaylaştırmaktadır. 

3. Olumlu Olumsuz Alan 

Olumsuz alanların yenilikçi ve zekice şekillerde kullanılması, son birkaç yıldır logo tasarımında popülerlik kazanmış bir beceridir. Bu eğilim 2019’da büyüyüp daha popüler hale gelebilir.

4. Yaratıcı Tipografi

Minimalizme odaklanma, bazı markaların sembol ve metni salt metin logolarına doğru birleştiren logolardan uzaklaşmasıyla tipografide olumsuz etki yarattı. Bu, yazı tipleriyle daha fazla denemeye açılan kapıları açtı; örneğin, şirket adını tanınır halde tutarken harfleri değiştirmek, yeni tipografik şekiller geliştirmek, fotoğraf dahil etmek, mevcut yazı tiplerini değiştirmek ve daha pek çok şeyi yapmak. 

5. Eski Geometri, Yeni Geometri

Soyut ve geometrik şekillerin kullanımı, belki de bu şekiller temiz, koyu çizgiler ve evet, basitlik kullandığı için devam etmek için belirlenmiş olan yaygın bir eğilimdir. Bununla birlikte, bu favorinin sıcak ve parlak renk paletleri ile güncellendiğini görmeyi bekleyin. 

İyi bir logo kılan nedir bilmek ister misiniz? Bizim Oku  7 Üst Logo Tasarımı İpuçları ve Yönergeleri .

İşletmeniz İçin En İyi 20 Modern Logo Tasarım Örneği

2019’un en büyük trendlerini yakalayan en iyi logo tasarım ilhamını ve fikirlerini mi arıyorsunuz? Başlamanız için 20. 

1. İK Şirketi Logo Üreticisi

İK Şirketi Logo Üreticisi
İK Şirketi Logo Üreticisi

Bu, güçlü geometrik şekillerle birlikte parlak renkler kullanan yaratıcı bir logoya müthiş bir örnektir. HR Company Logo Generator’ü olduğu gibi kullanın veya renkleri, yazı tiplerini ve / veya sembolünü değiştirerek değiştirin. 

2. Cupcake Logo Tasarımı

 Cupcake Logo Tasarlamak için Logo Maker
Cupcake Logo Tasarımı

Bir fırın dükkanı için harika logo fikirleri arıyorsanız, Cupcake Tasarımı için logo şablonu başlamak için harika bir yerdir. Logoda, kekin tabanı olarak görev yapan ağır, kalın bir fontun üzerine oturan bir kekin soyut bir gösterimi olarak parlak bir girdap bulunur. Akıllıca bir sembol ve yazı tipi kombinasyonu.

3. Piyano Dersleri ile Okul için Özel Logo Oluşturucu

Piyano Dersleri ile Okul için Özel Logo Oluşturucu
Piyano Dersleri ile Okul için Özel Logo Oluşturucu

Sembol ve yazı tipinin bir başka akıllı kombinasyonu, Piyano Dersleri ile Okul için Özel Logo Oluşturucu , özellikle müzik etrafında dönen işletmeler için tasarlanmıştır. Serin logosu, Beethoven’daki “O” yerine bir kuyruklu piyano kullanır. Bu logoyu kendiniz yapmak için, işletme adınızdaki uygun bir harfi mevcut cihaz grafiklerinden herhangi biri ile değiştirerek özelleştirebilirsiniz. 

4. Üçgen Grafik ile Hukuk Bürosu Logo Maker

Üçgen Grafik ile Hukuk Bürosu Logo Maker
Üçgen Grafik ile Hukuk Bürosu Logo Maker

Üçgen Grafik  şablonuna sahip olan Hukuk Bürosu Logo Maker, özellikle yasal işletmeler için tasarlanmıştır, ancak çok çeşitli işletmeler için daha yaratıcı logo tasarım fikirlerini denemenize ve keşfetmenize olanak sağlayan birçok özelleştirme özelliği içerir. 

5. Yemek Teslim Logo Oluşturucu

Yemek Teslim Logo Oluşturucu
Yemek Teslim Logo Oluşturucu

Gıda kamyonu işiniz için logo tasarım fikirleri pazarında mı? Öğün Teslimat Logo Maker , dakikalar içinde muhteşem bir logo oluşturmanıza yardımcı olur. Şablonda, bir gıda kamyonunun grafiği, işletme adınız için büyük koyu metinler ve sloganınız için bir metin satırı bulunur. 

6. Kozmetik Mağazası Logo Yapıcı

Kozmetik Mağazası Logo Yapıcı
Kozmetik Mağazası Logo Yapıcı

Kendi kozmetik hattınızı veya mağazanızı kurmayı mı planlıyorsunuz? En iyi logo tasarım ilhamı için Cosmetics Store Logo Maker şablonundan başka bir yere bakmayın. Önerilen logo grafiğini, teklif ettiğiniz çeşitli seçeneklerden biriyle değiştirin ve renk seçiminizi markanızla tutarlı ve tutarlı tutmayı unutmayın. 

7. Personel Ajansı için Logo Tasarımcısı

Personel Ajansı için Logo Tasarımcısı
Personel Ajansı için Logo Tasarımcısı

Personel Ajansı için Logo Tasarımı Maker şablonuna yenilikçi metin kullanmanın eğilimin büyük örnektir. Tasarım çok çekici gelmiyorsa, sunulan özelleştirme seçeneklerini deneyerek diğer yaratıcı logo tasarım fikirlerini keşfedebilirsiniz. 

8. Güzellik butik logosu üreticisi

 Güzellik butik logo üreticisi
Güzellik butik logo üreticisi

Beauty Boutique Logo Maker , minimalist bir logo tasarımının mükemmel bir örneği ve iyi yapılmış basit bir tasarımın iyi bir örneğidir. Tasarım, yapılandırılmış bir çerçeveye, temiz sans-serif metne ve herhangi bir giyim şirketinin gurur duyacağı zarif bir logo oluşturmak için bir renk sıçrama özelliğine sahiptir. Özelleştirme seçeneklerini kullanarak diğer harika logo fikirlerini keşfedin. 

9. Mimarlar için soyut Logo şablonu

Mimar Logo Fikri

Logonuz için yaratıcı tipografiyi keşfetmekle ilgileniyorsanız, logo tasarım ilhamı için Mimarlar için Özet Logo Şablonu’na bakın . Şablon alfabenin her harfinde çarpıcı geometrik şekiller sunar. Şirketinizin adındaki ilk harfi bulun ve kendi benzersiz logonuzu oluşturmak için renk ve diğer özelleştirme seçeneklerini deneyin. 

10. Emlakçılar için Online Logo Oluşturucu

Emlakçılar için Online Logo Oluşturucu
Emlakçılar için Online Logo Oluşturucu

Eski, “Evim kalbin olduğu yer” diyen bir oyun,  Emlakçılar için Online Logo Oluşturucu , parlak, neşeli renkler ve sıcak duygularla potansiyel müşterileri kazanmanıza yardımcı olacak harika, çok yönlü bir şablon. 

11. Bale Stüdyoları için Logo Maker

Bale Stüdyoları için Logo Yapıcı
Bale Stüdyoları için Logo Yapıcı

Bale Stüdyoları için Logo Maker, şık ama temiz bir sans-serif yazı tipi ile birlikte tendu bir bale ayakkabısı basit bir grafik ile bir açıklama yapar. Bu, çağdaş logo tasarımında minimalizm kullanımının bir başka harika örneği. 

12. Bar ve Izgara Logo Üreticisi

Bar ve Izgara Logo Üreticisi
Bar ve Izgara Logo Üreticisi

Yiyecek ve içecek endüstrisindeki işletmeler için tasarlanan  Bar and Grill Logo Maker şablonu, hem sadeliği hem de tipografiye yaratıcı bir yaklaşımı örneklemektedir. Özelleştirmek için birçok seçenek ile, bu diğer serin logo fikirlerini keşfetmek için bir başlangıç ​​noktası olarak kullanabileceğiniz başka bir şablon.

13. İç Tasarım Stüdyosu için Logo Maker

İç Tasarım Stüdyosu için Logo Maker
İç Tasarım Stüdyosu için Logo Maker

Basit ve sofistike bir logo tasarımı, İç Tasarım Stüdyosu için Logo Maker , iç mekan tasarımcılarına işleri için mükemmel logo oluşturmak için oldukça esnek bir şablon sunar. Şirketin marka kimliğine uyacak şekilde sadece işletme adını ve ince renkleri ekleyerek kullanılabilir veya birçok özelleştirme seçeneği yeni logo tarzı fikirleri ortaya çıkarmak için karıştırılabilir ve eşleştirilebilir. 

14. Yüklenici Logo Üreticisi

Yüklenici Logo Üreticisi
Yüklenici Logo Üreticisi

Müteahhit Logo Maker müteahhit veya inşaat sektöründe olanlar için göz alıcı bir logo. Son derece özelleştirilebilir şablon, emlak işletmeleri için de iyi bir seçim olacaktır. 

15. çocuk oyuncakları logo üreticisi

Çocuk Oyuncakları Logo Oluşturucu
Çocuk Oyuncakları Logo Oluşturucu

Daha fazla logo tasarım ilhamı için, çocukla ilgili işletmeler için renkli ve yaratıcı bir logo olan Çocuk Oyuncakları Logo Oluşturucusu’nu inceleyin . Daha fazla logo stili fikirle gelmek için şablonda mevcut tüm mükemmel kişiselleştirme özelliklerini deneyin.

16. Berber Logo Yapıcı

Berber Logo Üreticisi
Berber Logo Üreticisi

Berber Logo Maker  şablonu ile işleri basit ve şık tutun  . Şablon, müşterilerinize her şeyin ne olduğunu derhal söyleyen, işletmeniz için güçlü bir kimlik oluşturmanıza yardımcı olur.

17. Renkli grafiklere sahip soyut Logo Maker

Renkli grafiklere sahip soyut Logo Maker
Renkli grafiklere sahip soyut Logo Maker

Harika bir karışım veya 2019’un en iyi trendlerinden bazıları, Renkli Grafik şablonlu Soyut Logo Maker muhteşem renkler, fotoğrafçılığın bir logo sembolü olarak yenilikçi kullanımı ve zarif sade bir tasarıma sahiptir. Olduğu gibi kullanın veya kendi benzersiz logo tasarımınızı oluşturmak için özelleştirin.

18. Geometrik Simgeler ile Okul Logo Oluşturucu

Geometrik Simgeler ile Okul Logo Oluşturucu
Geometrik Simgeler ile Okul Logo Oluşturucu

Geometrik Simgeli Okul Logo Oluşturucusu, çarpıcı bir geometrik şekil içinde tek renkli bir renk şeması kullanır. Yeni bir tasarım oluşturmak veya olduğu gibi kullanmak için özelleştirme özelliklerini karıştırın ve eşleştirin. 

19.  Dikiş Mağazaları için Online Logo Oluşturucu

Dikiş Mağazaları için Online Logo Oluşturucu
Dikiş Mağazaları için Online Logo Oluşturucu

Dikiş Mağazaları için Online Logo Oluşturucu , güzel grafikler ve temiz yazı tipleri kullanan el sanatları işletmeleri için profesyonel ve çağdaş bir logo sunar. Elbette, kendi şık logo tasarım ilhamınızı bulmak için şablondaki tüm öğeleri de karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz.

20. Fotoğrafçılar için Logo Üreticisi

Fotoğrafçılar için Logo Üreticisi
Fotoğrafçılar için Logo Üreticisi

Bir cevap yazın